top of page
Search
  • Writer's pictureM360

Zakaj potrebujem 360° virtualno predstavitev za svojo dejavnost?


Za dejavnosti, ki za svoje delovanje potrebujejo fizični obisk kupca oziroma obiskovalca, je ključni del tudi realistični vpogled v fizični prostor. To lahko storimo s fotografijami ali predstavitvenim videom. Vendar pa je najboljši način za predstavitev 360° panoramska fotografija in 360°virtualni sprehod!


Kaj pa je 360° virtualni sprehod?

Pri 360° fotografiji gre za fotografije, ki pokažejo vse okoli nas - 360°. Niz fotografij, ki si logično sledijo, pa imenujemo 360° virtulni sprehod. Primer 360° virtualnega sprehoda:


5 razlogov za 360° virtualno predstavitev:


1) SPREHOD PO PROSTORIH


S 360° virtulanim sprehodom si lahko uporabnik sprehodi po prostorih in si jih ogleda v vseh smereh in si tako pobližje ogleda zničilnosti, ki uporabnika zanimajo. Tako lahko že ob virtualnem ogledu vzljubi vašo ponudbo in se odloči za obisk oziroma rezervacijo.


2) REALISTIČNI POGLED


Zaradi lastnosti 360° fotografije, se uporabiku zdi takšna fotografija realistična, saj omogoča pogled v vse smeri in tudi gor/dol. S tem bodočemu kupcu vzbudimo zaupanje v našo ponudbo, ker si jo predhodno že lahko ogleda in je z njo seznanjen.


3) VEDNO NA VOLJO ZA OGLED


Virtualna predstavitev je na voljo vedno in si jo lahko uporabnik ogleda večkrat. Kar pa pomeni, večjo možnost nakupa. Zaradi obiska in zadrževanja na spletni strani, pa tudi vpliv na Googlov algoritem, ki vašo stran prestavlja v iskalniku na višjo pozicijo.


4) VIŠJA VREDNOST PONUDBE


Lepo in dobro narejena 360° virtulana predstavitev pri kupcih sugerira profesionalizem in vzbudi občutek višje vrednosti ponudbe.


5) GOOGLE STREET VIEW

Celotno ali delno 360° virtualno predstavitev pa se lahko objavi tudi na Google Street View, ter je tako obisk vašega podjetja možen kar preko Google maps.


Več informacij o 360° panoramskih fotografijah in 360°virtualnih sprehodih pa nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.

98 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page